Facebook Live e ekstrapoloi konceptin në video

Indonesia Data Forum Pioneering and Big Data Growth
Post Reply
olive

Facebook Live e ekstrapoloi konceptin në video

Post by olive »

Ai person më pas mund të shihte komentet dhe pyetjet dhe të përgjigjej në përputhje me rrethanat.

Qoftë duke përdorur video ose bisedë, është një ide e zgjuar që me siguri do t'i bëjë fansat tuaj të zhurmojnë. Vetëm sigurohuni që po ndërveproni vërtet. Ju nuk dëshironi një tjetër fiasko të Woody Harrelson AMA në duart tuaja.

7. Përgjigjuni ankesave
Ky nuk është për ata që janë të zbehtë. Por nëse ekzekutohet mirë, mund të fitojë shumë fansa, përfshirë vetë ankuesit të cilëve ju po përgjigjeni.

Ajo që duhet të kuptoni është kjo: njerëzit Të dhënat e telemarketingut do të flasin për markën tuaj në mediat sociale. Mirë dhe keq. Pavarësisht nga përgjigja juaj, ajo do të ndodhë.

Kur dikush heq një ankesë serioze, ju duhet të jeni të vetëdijshëm për të dhe të përgjigjeni sa më shpejt dhe në mënyrë efektive që të mundeni. Si e bëni këtë?

Jini profesionist në qasjen tuaj. Pranoni ankesën dhe kërkoni falje për përvojën e përdoruesit.
Kërkojini përdoruesit të përcjellë specifikat në një adresë të drejtpërdrejtë postare (ose email ose mesazhe në platformë). Trajtojeni ankesën në një mënyrë që përmirëson përvojën.
Mos ikni nga tensioni. Bëjeni të funksionojë në avantazhin tuaj.

Image

8. Përdorni Humorin
Të jesh qesharak është e vështirë. Por, ju nuk duhet të jeni një komedian standup për ta bërë atë të funksionojë për ju. Thjesht bëni disa kërkime për çdo gjë që po përpiqeni të arrini me fjalën kyçe "qesharake" të bashkangjitur me të.

Më pas, kërkoni imazhe, video dhe gif derisa të gjeni diçka që a) i përket mesazheve tuaja dhe b) ju bën të qeshni. Nëse ju duket qesharake, audienca juaj ka të ngjarë gjithashtu.

9. Emërtoni nuskë
Departamenti i policisë në Troy, Michigan e përdori me mjeshtëri këtë teknikë në avantazhin e tyre kur vendosën të bëheshin një nga PD-të e para në vend që merrte një mace policie. Ata kërkuan ndihmën e nxënësve të shkollave fillore për një listë me emra.
Post Reply